header-photo

Dia 11

Dia 11: Glasgow
Avui el dia pertany a Glasgow. Curiosament encara que estiguem dormint en una casa victoriana, Glasgow no ho és pas. És una ciutat industrial amb moltissima vida de concerts, i actvitats.


Canviem el cotxe per un bus turístic perquè ens ensenyi des de les alçades i amb comentaris aquesta ciutat. Fa molt bon dia i no plou (que a Escòcia sempre és un mèrit el dia que no ho fa), i aprofitem per fer un cop d'ull ràpid mentre prenem el solet a la part descoberta del bus.
Baixem del bus per visitar la Catedral i la Universitat. Val la pena també l'estació central, el parc més vell de la ciutat, The Green, que té un hiivernacle molt maco, i una font de terracota, la més gran del món. Si voleu saber com era la vida a la ciutat tenen el Museu de la gent a Glasgow.
Per sopar triem un pub, el Babbity Bowsters, què podiem triar si no...i com beuen els de Glasgow mare meva!! No són perillosos, però és fàcil veure'ls fer esses pel carrer.

Una curiositat sobre el menjar: Glasgow és la capital del “junk food “, què que vol dir? Doncs que tot ho fan fregit, tot... les patates, que té la seva lògica, però també les pizzes, hamburgueses, els kebabs i fins i tot les barres de xocolata! 
Demà últim dia, no ens ho podem creure, si sembla ahir que vam arribar!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada